Ditec Norrtälje Rekondcenter - Polering & vaxning

Traditionell polering och vaxning för skinande lack

Polering och vaxning, som historiskt har varit de centrala elementen i bilvård, har hos oss fått en modern twist. Denna traditionella behandling kombinerar vi med den senaste tekniken och de mest avancerade produkterna på marknaden. Vårt mål är att leverera ett skinande, estetiskt tilltalande och hållbart resultat. Vår process sträcker sig långt bortom vanlig bilrengöring; den syftar till att fullständigt förnya och revitalisera bilens yttre. Genom vår noggranna metod återställer vi bilens ursprungliga glans och skönhet, samtidigt som vi erbjuder ett robust skydd mot de utmaningar som vardagsbruket innebär.

Poleringsfasen är kritisk. Med hjälp av skonsamma, men effektiva tekniker tar vi bort ytskador som små repor och mattningar, vilket ger lacken en jämn och felfri yta. Efter poleringen applicerar vi högkvalitativt vax. Detta skikt av vax spelar en avgörande roll i att bevara bilens utseende. Det ger inte bara en slående glans utan skapar också en skyddande barriär. Denna barriär är essentiell för att stå emot element som smuts, vägsalt och olika beläggningar som kan korrodera och bleka lacken.

Vårt fokus ligger inte enbart på det nuvarande utseendet, utan också på bilens framtida skick. Genom vår behandling förlänger vi lackens livslängd och bevarar bilens värde. Vi förstår att varje bil är unik och förtjänar individuell uppmärksamhet. Därför anpassar vi vår process efter varje bils specifika behov, från val av produkter till anpassade tekniker.

Polering & vaxning

Handtvätt efterföljt av lackrengöring där fastbundna föroreningar som t ex flygrost och tjära avlägsnas, konditionshöjande maskinpolering samt maskinvaxning utförs för högglansig finish, grundskydd och ett långvarigt skinande resultat.

Boka bilrekond