Ditec Norrtälje Rekondcenter - Rekond i Norrtälje

Rekond och bilvård av högsta kvalitet. Ta ditt löpande underhåll av bilen till nästa nivå hos oss.

Att prioritera löpande underhåll är en god investering

Som bilägare använder du oftast bilen till olika vardagssysslor, handling, pendling till jobbet och barnens fotbollsträning. Bilen ska hålla länge men inredningen tar såklart stryk av den vardagliga användningen. Lägg dessutom till att vädret och vägarnas skick varierar, så kommer bilens lack med största sannolikhet att slitas och glansen som tidigare fanns har därmed försvunnit. Genom att regelbundet underhålla din bil kan du tidigt identifiera eventuella problem och en återkommande rengöring bidrar till att effektivt och varsamt avlägsna smuts. Detta förhindrar överflödigt slitage och minskar behovet av mer ingående behandlingar. Våra behandlingar skiljer sig från andra på marknaden genom att vara skonsamma och leverera toppresultat. Vi  undersöker noggrant och behandlar bilens olika ytor samt material med specialanpassade produkter och tekniker.

Du bestämmer omfattningen av bilrekond

Vi Norrtälje Rekond Center utför tvättservice och rekonditionering i olika omfattningar. Vi har ett flertal paket för olika rengöringsområden med olika omfattningar. Tillsammans med dig bestämmer vi nivån efter bilens behov, dina önskemål samt förutsättningar.

Våra rekondpaket

Bilvårdspaket

Vi kan erbjuda 3 bilvårdspaket som gör det lättare, effektivare och billigare för dig som vill att bilens skick får sig en rejäl höjning.

Polering & vaxning

Skydda lacken mot smuts, vind och vädrets element och bibehåll det goda skicket med polering och vaxning.

Lackkorrigering

Har du repor i bilen från att ha nuddat buskage eller annan aggressiv kontakt såsom fågelspillning? Vi återställer lackytan till sitt ursprung.

Boka bilrekond idag!

Är du redo att ge din bil den omsorg den förtjänar? Kontakta oss idag för att boka din bilrekond i Norrtälje. Vårt team väntar på att förvandla din bil och överträffa dina förväntningar.

Boka bilrekond