Ditec Norrtälje Rekondcenter - Lackkorrigering

Vi återställer lacken till sin ursprungliga glans.

Återställ repig lack och få fram nybilsglansen

Lacken på en bil är ständigt utsatt för potentiella skador. Allt från buskage som river, oförsiktiga metoder vid biltvätt, och annan hårdhänt kontakt, till skador från fallande trädgrenar, fågelspillning, insekter och olika typer av föroreningar. Dessa faktorer kan ha en negativ inverkan på lackens finish. I vår verkstad tar vi hand om lackytan för att återställa dess kondition och glans till dess ursprungliga skick.

Vår behandling är särskilt utformad för att ge nytt liv till begagnade bilar vars lack kan ha försämrats över tid. Men det är också viktigt att notera att även nytillverkade bilar kan behöva korrigeringar. Detta är särskilt sant inför applikationer som lackskyddsbehandling, där ytan måste vara i perfekt skick för optimala resultat. Genom vår noggranna process kan vi säkerställa att din bil, oavsett om den är ny eller begagnad, får den behandling som krävs för att bevara och förbättra dess estetiska kvaliteter.

Vårt fokus ligger inte enbart på det nuvarande utseendet, utan också på bilens framtida skick. Genom vår behandling förlänger vi lackens livslängd och bevarar bilens värde. Vi förstår att varje bil är unik och förtjänar individuell uppmärksamhet. Därför anpassar vi vår process efter varje bils specifika behov, från val av produkter till anpassade tekniker.

Lackkorrigering

Utökad lackvårdsprocess för hela bilen med syfte att höja och återställa lackens grundkondition där vi med anpassade metoder och produkter kan åtgärda eller förbättra olika typer av repor, oxid, kalkfläckar, frätskador och andra mindre defekter.

Punktvis lackkorrigering

Vi kan även utföra punktvis lackkorrigering. Detta är en utökad lackvårdsprocess för enstaka problem/områden där repor, oxid, frätskador och andra defekter behöver åtgärdas.

Boka bilrekond