Ditec Norrtälje Rekondcenter - Biltvätt & städ

Fräscha upp din bil med djupgående tvätt och städning

Att lämna in bilen för regelbunden tvätt och städning håller inte den bara fin och fräsch, utan ser även till att lacken inte mattas och bilens interiör hålls fräsch. Låt oss på Norrtälje Rekond Center tvätta och städa din bil utförligt, det är en investering som lönar sig över tid och bilen mår bra av det.

Biltvätt

Vi anpassar avfettning efter bilens behov, förtvätt sker med högtrycksspolning inkl dörrfalsar och insteg. Vårt glanshöjande schampo med vaxeffekt används. Fälgar tvättas och bilen sköljs noggrant av och torkas varsamt.

Boka bilrekond

Biltvätt & städning

Vi använder svamp och högtryckstvätt och anpassar kemikalierna efter bilens behov.
Vårt glanshöjande schampo med vaxeffekt används. Om det behövs använder vi i första hand alkalisk avfettning. En petroleumbaserad avfettning används om det finns tjära på bilen.

Interiören städas genom att kupé och bagage dammsugs, fönster och speglar putsas, paneler, förvaringsfack och andra hårda ytor torkas av. Även gummimattorna och bilens dörrkanter görs rena.

Boka bilrekond

Biltvätt & invändig rengöring

Detta är en ytvändig tvätt och noggrann genomgång av bilens interiör. Då och då behövs en lite mer grundlig genomgång av bilens interiör. Vi utgår från grunden i vår tvätt & städning och kompletterar med en mer utökad rengöringsprocess. Vår invändiga rengöring ger en omfattande uppfräschning av din bils insida. Du får optimal sikt från välputsade bilrutor, en kupé, säten och bagage som noggrant dammsugits och minsta detalj är rentorkad från damm, fett och smuts.

Boka bilrekond