Ditec Norrtälje Rekondcenter - Klädseltvätt

Fräscha upp din bil med djupgående tvätt och städning

Vår textilskyddsbehandling fungerar som en osynlig skyddsöverdrag för din bils säten, vilket effektivt stöter bort vätskor. Om det sker ett spill i bilen, kan det enkelt torkas bort med en våt trasa. För optimalt resultat, rekommenderar vi att komplettera textilbehandlingen med vår Ditec® klädseltvätt som återställer tygets skick.

Textilrengöring

Textiltvätt kan behövas när bilens säten blivit smutsiga, något har spillts ut eller om en luktkälla behöver tas bort. Vid en tvätten används hetvatten i kombination med en smutslösande kemikalie. Vi använder en speciell tvättmaskin som sprutar kemvätska samtidigt som den suger upp det smutsiga vattnet.

Detta ger textilen en genomsköljning så att smutsen försvinner. Efter tvätten torkas klädseln med hjälp av en avfuktare. Processen upprepas tills resultatet är fullgott. Är det dessutom en dålig lukt i bilen bör behandlingen kombineras med en efterföljande luktsanering.

Boka bilrekond

Skinnrengöring

Skinntvätt kan behövas när bilens säten blivit smutsiga, något har spillts ut eller om en luktkälla behöver tas bort. Skinnet rengörs med specialanpassade rengöringsmedel för att tvätta bort fett, fläckar och ingrodd smuts.

Boka bilrekond