Ditec Norrtälje Rekondcenter - Ditecbehandlingar

Vi är specialister på bilvård och skydd av bilar. Med vårt arbete, engagemang och våra produkter gör vi rent din bil på djupet och skyddar dess lack en lång tid framöver.

Ett flertal behandlingar inom bilvård för att hålla bilen i bästa skick

Vi på Norrtälje Rekond Center kan erbjuda dig ett flertal behandlingar inom bilvård för att din bil ska vara som ny och bibehålla dess goda skick flera år framöver. Inte nog med att vi erbjuder djupgående behandlingar som exempelvis lackskyddsbehandlingar och tvättservice men vi har även en rad andra behandlingar som syftar till att hålla bilen i gott skick, på så sätt att vi riktar oss mot enskilda bildelar. Exempel på det är strålkastarrenovering som ser till att dina ljus lyser upp vägen för dig ordentligt och fälgbehandling som ökar fälgarnas hållbarhet. På så sätt kan du känna dig säker på att ingen del av bilen som utsätts för elementen lämnas glömd.

Ditec® Premiumpaket

Vårt premiumpaket är en samling av våra behandlingar för bilens interiör, glas och fälgar. Var och en av dessa går att välja separat. Era säten får en osynlig överdragsklädsel, ni ökar trafiksäkerheten markant under mörkerkörning och ni får en vindruta där regnvattnet lägger sig i små pärlor som blåser bort i vinden. Och fälgarna kan vi behandla så att de blir tåligare och mycket lättare att hålla rena och fina.

 • Ditec Glasbehandling av vindruta och främre sidorutor

 • Ditec Textil-/Skinnbehandling av stolar fram och bak

 • Ditec Fälgbehandling av 4 st fälgars utsida

Från: 2.745 :-

Boka bilrekond

Ditec® Glasbehandling

En vindruta som är behandlad med Ditec® Glasbehandling blir vatten- och smutsavvisande och ger bättre sikt vid körning i regn och mörker. Regndropparna glider av rutan vid rörelse och vindrutetorkarna behöver inte användas lika mycket. Insekter och is fäster inte lika bra som på en obehandlad ruta och kan därför enkelt tas bort. Behandlingens livslängd är avhängande på hur mycket du använder vindrutetorkarna, och varar normalt cirka 10 000-15 000 kilometer. En behandlad vindruta kan återbehandlas vid behov. Vindrutan och främre sidorutorna ingår i vår standardbehandling, men vid efterfrågan behandlar vi alla rutorna.

 • Bättre sikt

 • Enklare renhållning

 • Vattenavvisande

 • Ökad säkerhet vid mörkerkörning

 • Insekter, trafikfilm, smuts och is får sämre fäste

Från: 995 :-

Boka bilrekond

Ditec® Textilbehandling

Vår textilbehandling fungerar som en osynlig överdragsklädsel som ger sätena i din bil ett effektivt extra skydd mot vätskor. När någon råkar spilla något i bilen torkar du enkelt upp med en fuktig trasa. Impregneringen mättar fibrerna i textilierna, så att de inte längre kan suga åt sig vätska. Fläckar kommer därför ha svårare att uppstå. Om du spiller kan du lätt torka bort med en fuktig trasa. Ytan som ska impregneras måste vara helt ren innan man behandlar. Smutsiga ytor måste därför rengöras genom kemtvätt mot en tillkommande kostnad.

Vi rekommenderar att denna behandling blir gjort när bilen är helt ny, och då man inte har behov av klädseltvätt.

 • Mindre underhåll

 • Skyddat tyg/skinn

 • Enklare att hålla rent och ökat motstånd mot fläckar

 • Hindra för tidigt åldrande

 • Enklare renhållning

 • Längre livstid för klädseln

Från: 995 :-

Boka bilrekond

Ditec® Skinnbehandling

Skinn, med sin elegans och hållfasthet, är ett utmärkt materialval för klädsel. Dock kräver det regelbunden vård för att upprätthålla sina fina kvaliteter. Utan kontinuerlig omvårdnad kan skinnet gradvis förlora sin fukt, vilket leder till att det spricker och utvecklar oönskade fettfläckar. Genom att ge din skinnklädsel en årlig behandling säkerställer du att den behåller sin skönhet och kvalitet över tiden.Våra interiörbehandlingar bidrar inte bara till att bevara skinnet, utan de ger även hela interiören en effektiv smuts- och vattenavvisande yta. Detta ger en hållbarhet som är väsentlig för att din bils interiör ska fortsätta se ny och välvårdad ut. Denna regelbundna vård är nyckeln till att hålla din skinnklädsel och bilens interiör i toppskick år efter år.

Vi börjar alltid med att rengöra skinnet med specialanpassat rengöringsmedel. När skinnet senare är torrt blir det påfört nytt skydd som fuktar och impregnerar ytan. Det har nu ökad motståndskraft mot UV-strålar, uttorkning och fläckar. Hur ofta skinn och läder behöver bli behandlat, beror på hur mycket bilen används, men vi rekommenderar normalt en behandling om året. Om du önskar att göra jobbet själv så säljer vi produkterna du behöver.

 • Mindre underhåll

 • Skyddat tyg/skinn

 • Enklare att hålla rent och ökat motstånd mot fläckar

 • Längre livstid för klädseln

 • Hindra för tidigt åldrande

Från: 995 :-

Boka bilrekond

Ditec® Fälgbehandling

VFälgarna på din bil möter dagligen en rad utmaningar; varma järnpartiklar från bromsar, vägsalt, tjära och annan vägsmuts tenderar att fastna hårt på fälgarnas yta. Om ytan är obehandlad, kan dessa föroreningar kräva användning av aggressiva rengöringsprodukter och metoder för att hålla dem rena och välvårdade. Genom att välja vår fälgbehandling, underlättar du betydligt underhållet av fälgarna. Behandlingen minskar slitaget på fälgarna och hjälper till att bevara deras skick effektivt. Med denna behandling förlängs fälgarnas livslängd och de behåller sin estetiska attraktion längre, vilket gör att din bil ser välhållen och attraktiv ut.

Fälgbehandlingen ger fälgen en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet. Detta gör rengöring av fälgarna enklare och kan reducera behovet av starka rengöringsmedel. Vi gör fälgen kliniskt ren innan vi ytbehandlar fälgens utsida. Vi kan vid önskemål även behandla fälgens insida och hjul, eller fälgar som levereras in lösa.

 • Skyddar mot smuts och föroreningar

 • Skyddar mot bromsdamm

 • Skyddar mot vägsalt

 • Hindrar att smuts får fäste Ger en vacker och blank yta

 • Lättare att tvätta

 • Längre livstid för klädseln

Från: 995 :-

Boka bilrekond

Ditec® Strålkastarrenovering

Se till att dina slitna och gulnade strålkastare blir som nya igen! En grundlig process av att först rengöra, sedan slipa och polera plaststrålkastarna på din bil avlägsnar effektivt oxidering, repor och diverse beläggningar som har samlats över tiden. Denna behandling återställer strålkastarnas klarhet och funktionalitet. Efter att vi återställt strålkastarnas ursprungliga tillstånd, appliceras en speciellt framtagen skyddsbehandling. Denna skyddsbehandling bidrar till att bevara strålkastarnas renhet och klarhet under en längre tid, vilket förbättrar ljusstyrkan avsevärt. men även förhöjer din bils estetiska utseende. Dessutom förbättras även trafiksäkerheten på vägen med den ökade synligheten som dina numera klara strålkastare erbjuder.

Från: 1.495 :-

Boka bilrekond

Boka bilrekond idag!

Är du redo att ge din bil den omsorg den förtjänar? Kontakta oss idag för att boka din bilrekond i Norrtälje. Vårt team väntar på att förvandla din bil och överträffa dina förväntningar.

Boka bilrekond