Ditec Norrtälje Rekondcenter - Låt oss tvätta bilen

Vi hjälper dig med djupgående tvätt av bilen, inifrån och ut.

Biltvätt är viktigt för bilen om den ska fungera optimalt

För att hålla bilen i gott skick och förebygga slitage på lacken samt sliten interiör är det viktigt att tvätta bilen regelbundet. Rengöring av bilen ska göras både invändigt och utvändigt. Hos oss på Ditec® får du en skinande ren bil, inifrån och ut. Även motorn kan behöva få sig en rengöring, det mår den bra av. På Ditec® tvättar vi din bil med de bästa rengöringsprodukterna på marknaden, med allra största noggrannhet. Vi kan hjälpa dig med tvättservice i olika omfattning och tillsammans med dig bestämmer vi nivån efter bilens behov och dina önskemål.

Ta det lugnt medan vi tvättar bilen

Medan vi tvättar och rengör bilen noggrannt kan du koppla av och ta det lugnt i vårt bekväma vänterum. Drick en kopp kaffe och läs tidningen medan du väntar.

Rabatt för Ditecbehandlade bilar

För tvättservice erbjuder vi rabatt på 50 kr för kunder som redan har haft sina bilar Ditec-behandlade.

Våra tvättpaket

Tvätt & städ

För dig som vill ge din bil det allra bästa lackskyddsbehandlingen som ger exceptionell glans, extrem hårdhet och fantastisk hållbarhet för alla klimat.

Klädseltvätt

Om exceptionell glans är det viktigaste för dig ger denna lackskyddsbehandling fantastiskt värde för pengarna.

Boka bilrekond idag!

Är du redo att ge din bil den omsorg den förtjänar? Kontakta oss idag för att boka din bilrekond i Norrtälje. Vårt team väntar på att förvandla din bil och överträffa dina förväntningar.

Boka bilrekond