Ditec Norrtälje Rekondcenter - Lackskyddsbehandling

Vi har fyra lackskyddsbehandlingar, oavsett vilken du väljer är det ett premiumalternativ.

Vi vill hålla bilen i nyskick så länge som möjligt med vårt lackskydd

Ditec® s filosofi är att redan när bilen är ny försöka skydda de mest utsatta delarna för att hålla bilen i nyskick så länge som möjligt. Det svenska klimatet gör att din bil utsätts för extrema påfrestningar på bl.a. lacken. Salt, fukt och grus är en kombination som fräter, bleker, repar och åldrar lacken i förtid. Därför är våra lackskyddsbehandlingar en god investering. Slipp rost i trösklar, lack som förfulas och solbleks över tid och vars glans försvinner med våra lackskyddsbehandlingar.

Vad är fördelarna med våra lackskyddsbehandlingar?

Du gör din bil, din plånbok och dig själv en tjänst när du ger den en lackskyddsbehandling. Fördelarna är många då en lackskyddsbehandling ger:

  • Ökad slitstyrka så att lacken blir mer tålig mot yttre påverkan

  • Ökad glans och lyster

  • Smuts och vattenavvisande lackyta

  • Minskat behov av tvätt

  • Upp till 9 års systemgaranti!

Våra lackskyddsbehandlingar

Ditec® Ceramic Ultra

För dig som vill ge din bil det allra bästa lackskyddsbehandlingen som ger exceptionell glans, extrem hårdhet och fantastisk hållbarhet för alla klimat.

Ditec® Ceramic Plus

Om exceptionell glans är det viktigaste för dig ger denna lackskyddsbehandling fantastiskt värde för pengarna.

Ditec® Ceramic Light

För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med fin glans bra prestanda och 3 års garanti och är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden

Ditec® Original

Vår klassiska mest beprövade lackkonservering som än idag är en av de mest sålda behandlingarna på marknaden. Den gör bilen lättare att tvätta och försvårar för smuts att fästa.

Boka bilrekond idag!

Är du redo att ge din bil den omsorg den förtjänar? Kontakta oss idag för att boka din bilrekond i Norrtälje. Vårt team väntar på att förvandla din bil och överträffa dina förväntningar.

Boka bilrekond